Höftartroskopi

www.hoftartroskopi.se

Hej och Välkommen till Höftatroskopi.se!

Hemsidans namn syftar till en form av titthålskirurgi av höftleden. Sidan är skapad av Specialistcenter Scandinavia AB för dig som har ont i höften eller ont i ljumsken, i form av träningsvärk, vilovärk eller rörelsesmärta. Men kan också användas för dig som vill veta mer om höftens funktion, åkommor och behandlingar.

Specialistcenter är en specialistklinik i privat regi med bred ortopedisk kompetens. Vi behandlar allt från idrottsskador till värkande axlar. Vi arbetar i en patientfokuserad miljö och ansvarar för hela vårdkedjan; från mottagning och operation till rehabilitering hos sjukgymnaster/arbetsterapeuter.

Om du vill veta mer om Specialistcenter Scandinavia kan du klicka HÄR.

Under fliken ”Symptom & diagnos” hittar du information om olika åkommor som kan leda till ont i höften eller ont i ljumsken.

Under fliken ”Undersökning, behandling & eftervård” kan du läsa mer om vilka undersökningar vi gör för att fastställa diagnos, våra operationer och hur rehabiliteringen kan se ut.

Under fliken ”Patientfrågor” hittar du information som rör dig som patient, till exempel försäkringsfrågor och hälsodeklaration.

Vi hoppas att du ska hitta den informationen du söker, du är självklart varmt välkommen att kontakta oss  vid vidare frågor om dina höftproblem.

.